Behringer Flow 8 Digitális keverő - Zajáruház

Keverők - zenekari, Digtális, Effektes >>

×

Behringer
Flow 8 Digitális keverő

Digitális keverő

FLOW8

2 ÉV
GARANCIA

DIGITÁLIS KEVERÉS AZ EGYSZERŰSÉGGEL

A digitális keverők stúdióminőségű feldolgozást, legmagasabb hűséget, az összes beállítás teljes felidézését és akár távvezérlést is kínálnak. Ezek rendkívül vonzó tulajdonságok, de mindegyiknek költsége van - nagyobb fizikai mérettel, összetettebb működéssel, amely legalább bizonyos fokú audiotechnikai oktatást igényel.

A Behringer által az évek során felépített milliónyi analóg kis formátumú keverő egyértelműen elmondja, hogy sok felhasználónak szüksége van egy kompakt, megfizethető, megbízható és könnyen kezelhető keverőre.

A tipikus alkalmazásoknak gyakran csak egy maroknyi forrás szintjét kell egyensúlyba hozniuk. Tehát miért bonyolítja a dolgokat a kelleténél bonyolultabbá? Itt az ideje valami valóban újnak, amely modern funkciókat és munkafolyamatokat kínál mindenki számára egyszerű és könnyű formában - itt az ideje a FLOW 8 digitális keverésének.

EZ-GAIN ASSZISZTÁLT GAIN STAGING

Hallottál már valakit, aki azt mondta: "Figyelned kell a nyereség színpadra állítására"? Tudja, miről szól a ?nyereségszerkezet?? Ha tiszta és egészséges, alacsony zajszintű és alacsony harmonikus torzítású jelek érdekelnek, akkor az előerősítő megfelelő erősítésének beállítása a legfontosabb. Meghatározza az erősítés mértékét, amelyet egy jel kap, amikor belép a keverőbe. Mivel a forrásjelek bármi lehetnek, a pergődob erős ütésétől kezdve a méhek finom zümmögéséig, nincs egyetlen nyereség, amely minden lehetséges célnak megfelel.

Az erősítés fokozata mindig kompromisszum, és a megfelelő megtalálásához vagy tapasztalat és műszaki ismeretek, vagy az új FLOW 8 EZ-GAIN funkció szükséges. A funkció egyszerre figyelheti az egyik vagy az összes csatorna jelét, amíg úgy gondolja, hogy a leghangosabb hangokat nem hallották róla. Ezután az EZ GAIN automatikusan beállítja a csatornaerősítést az optimális magassághoz.

Ja, az EZ GAIN automatikusan bekapcsolja a 48 V-os fantomellátást a mikrofon bemeneteiben 1/2, ha nem érkezik jel, hátha elfelejtette ezt megtenni. Újra kikapcsolja, ha még nem érkezik jel.

TELJES ALKALMAZÁS TÁVIRÁNYÍTÓ

Valljuk be, hogy a kis keverőket gyakrabban helyezik el ott, ahol a kábelek végződnek, nem pedig olyan helyzetben, ahol ez lenne a leghasznosabb a keverék vezérléséhez. Előfordulhat, hogy ki kell nyújtania a szintek szabályozásához, vagy el kell távolodnia a keverőtől annak eldöntésére, hogy az Ön beállításának a kívánt hatása van-e. Már nem!

A FLOW 8 keverők teljes távvezérlést kínálnak alapvetően bármilyen Android vagy iOS eszközről, így szabadon eljuthat oda, ahol a hang ideális bármilyen beállításhoz. Állítsa be a 9 sávos EQ-t a PA fő hangszórói számára, állítsa be a kompresszort a basszusgitárra, vagy állítsa be a színpadon a tehetségek keverékét?

TÁMOGATOTT BEÁLLÍTÁS KEZDŐKNEK

Új vagy az audio világában, és nem vagy biztos abban, hogy melyik jelet kell a különböző bemenetekre helyezni? Nem tudja, hogyan kell használni az EQ-t vagy a kompresszort dedikált jelekhez? Semmi gond, a FLOW 8 alkalmazás egyedülálló varázslóval látja el, amely lépésről lépésre elvezeti Önt a zene ragyogásához. Miután kiválasztotta a bemenet típusát, az asszisztens felajánlja Önnek az előre beállított beállításokat, és megmondja, hova csatlakoztassa a kábeleket. Ennek az innovatív funkciónak köszönhetően hozzáadhatja műszereit és mikrofonjait, bár még nem szakértő.

AZ ÖSSZES BEÁLLÍTÁS TELJES VISSZAHÍVÁSA

Az egyik napon podcastot rögzít, a másikat pedig némelyik? Több előadót kever össze ugyanazon a koncerten? Vagy általában véve - a FLOW 8 az állandó kísérője a különféle audio alkalmazásoknak, és azt szeretné, ha tökéletesen módosított előre beállított beállítás elérhető lenne másodpercek alatt. Ezután az integrált pillanatkép-könyvtár és a korlátlan pillanatfelvételek FLOW 8 alkalmazásonkénti tárolásának lehetősége azonnali, korlátlan energiát kínál. STORE, EDIT és LOAD keverő beállításai a hardveren vagy az alkalmazáson keresztül azonnal. Akár pillanatfelvételeket is indíthat egy csatlakoztatott lábkapcsolóval, hogy életre keltse teljesítményét. Míg a hardver 15 belső tárhelyet biztosít az előre beállított értékekhez, az alkalmazás korlátlan számú pillanatfelvételt képes tárolni név, dátum és idő szerint rendezve.

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG (ÚTKÖZBEN)

Két Midas mikrofon előerősítővel és belső 32 VFP-feldolgozó FLOW 8 csatlakozik az X32, X-Air és WING digitális keverőpultok sorozatához. Annak ellenére, hogy az I / O alakját és számát kifejezetten a kisebb beállításokhoz igazítják, minden egyes csatorna kristálytiszta hangot kínál, és lépést tart az ősei hangminőségével. Minden csatorna 4 sávos EQ-t, tömörítést, valamint 2 FX és 2 monitoros küldést kínál. Az összes monitor és fő busz 9 sávos EQ-val és korlátozóval rendelkezik a hangszórók váratlan hangerő-csúcsainak megakadályozására.

EZT A NAGY HANGOT KERESI?

Van visszhang, majd van REVERB. A FLOW 8 két független stúdió minőségű effektormotorral rendelkezik, amelyek mindegyike 16 előre beállított beállítással finomítja hangszereit és énekét lélegzetelállító effektusokkal és mélységgel.

12 Reverb program a nagyon rövid, de élénk Ambience-től a nagyon hosszú és sima Templom vagy Stadion szimulációig terjed. Mindegyikük kétféle ízben kapható, és bomlási idejük folyamatosan állítható. Ezen felül különféle késleltetési és modulációs effektusokat kap minden stílushoz és alkalmazáshoz.

BEÉPÍTETT BLUETOOTH STREAMING

Mivel a kompakt hangszórók uralják a fogyasztói piacot, a bluetooth az audio-összeköttetések egyik standardjává vált a fogyasztói világban. A mini-jack aljzatokat egyre inkább kicserélik, és sok okostelefonhoz és táblagéphez speciális adapterekre van szükség az analóg audio jelek kimenetéhez. Ezért a FLOW 8 integrált Bluetooth vevőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen zenélhessen az előadások között anélkül, hogy idegesítené az adaptereket, és hogy állandóan a keverőpult közelében kell lennie.

A hanglejátszáshoz szükséges BT audio csatlakozás függetlenül csatlakoztatható a FLOW 8 távoli alkalmazástól. A BT Audio lejátszása közben egy mobil eszközön a BT LE külön használható egy másik eszközön a vezérlő alkalmazáshoz, ha úgy kívánja.

FLOW 8 CLAMP OPCIÓ - EGYSZERŰ ÉS SZILÁRD

Az opcionális FLOW 8 CLAMP az eredeti TC Helicon Perform Series oldalsó sapka kialakításán alapul, egy speciális anyagot használva, amely egyesíti a rendkívüli élettartamot és a megbízható, szilárd kapcsolatot a mikrofon állvánnyal. A keverőhöz csavarozott fém konzolból és a saját műanyag részből áll, amely csavarok nélkül rögzül a mikrofon állványán. Választhatja, hogy a bilincset a szögbe szerelje 3 szögben (0 °, 15 °, 30 °), a keverő preferált helyzetétől függően.

A FLOW 8 CLAMP úgy lett kialakítva, hogy elérhetővé tegye a FLOW 8 keverőjét teljesítménye során. A színpadon egy kis klub koncert vagy egy felvételkészítés során a legjobb hely gyakran a mikrofon állványánál lesz. Ez elkerüli a felesleges kábeltelenséget, és állandóan hozzáférhetővé teszi a FLOW 8 keverő kezelőfelületét. A bilincset szabványos 5/8 ?-os mikrofonállvány-átmérőhöz (legfeljebb 16,5 mm) tervezték.

USB TÖBBCSATORNÁS INTERFÉSZ

A belső USB interfész 10 felvételi sávot és 2 további lejátszási csatornát kínál. Minden bemeneti jel külön-külön rögzíthető és utólag feldolgozható. Ezáltal a FLOW 8 az ideális partner a DAW otthoni felvételhez nulla késleltetésű figyeléssel, streaming és podcasting segítségével. Nincs szükség további USB audio interfészre. Az összes bemeneti jel és a Main stereo mix elküldhető egy Mac-, Windows- vagy Linux-rendszer audioalkalmazásaihoz felvétel, szerkesztés vagy streaming céljából.

Akár énekes, dalszerző, kis együttes, tanár vagy műsorvezető, játékos, podcaster vagy videoblogger vagy otthon produkálsz, bárban, kávézóban vagy utcán élsz, gyakorlás vagy fellépés közben? A FLOW 8 biztosítja a kifogástalan hangzást minőséget és könnyedén létrehozhat csodálatos hangot.

TOVÁBBI ADATOK :

 • Keverő típus:digitális keverő
 • Csatornák:4
 • Bemeneti csatlakozó:szimetrikus TRS, USB, USB A port, USB B port, XLR/Jack Combo
 • Kimeneti csatlakozó:fejhallgató,USB
 • Effektek:EQ
 • Szín:szürke
 • Hangszínszabályzó:4 sávos, 9 sávos
 • Speciális funkciók:Bluetooth, EQ
 • Rendkívül alacsony zajszintű, nagy magasságú digitális keverő vezeték nélküli távirányítóval 
 • FLOW alkalmazás Bluetooth távvezérléshez iOS / Android mobiltelefonokról vagy táblagépekről 
 • 60 mm-es csatornás faderek és mester rotációs vezérlés LED gallérral 
 • Az EZ-Gain funkció elemzi az alkalmazásban lévő jeleket, és automatikusan beállítja az erősítést az optimális fejtérre 
 • Két Midas mikrofon előerősítő 48 V fantomteljesítménnyel és programozható erősítéssel 
 • Két további mikrofon / vonali bemenet a kombinált XLR / TRS aljzatokon 
 • Két pár kiegyensúlyozott sztereó vonalbemenet, mindegyik Hi-Z csatlakozóval rendelkezik a gitár / basszus közvetlen csatlakoztatásához 
 • Minden csatorna 4 sávos EQ-val és kompresszorral, 2 FX és 2 monitor küldéssel, míg a monitor és a fő buszok 9 sávos EQ-val és korlátozóval rendelkeznek 
 • Két független stúdió szintű effektmotor, mindegyik 16 előre beállított beállítással, beleértve visszhangokat, késleltetési és modulációs effektusokat 
 • Beépített 10 x 2 csatornás USB számítógépes audio interfész, 48 kHz / 24 bites felbontással 
 • Bluetooth audio streaming kattintási vagy háttérsávok hozzáadásához az előadáshoz, vagy zene lejátszásához szünetben 
 • Kiegyensúlyozott fő kimenetek aranyozott XLR-en és kiegyensúlyozott monitor kimenetek 1/4 "TRS-en 
 • FLOW alkalmazás segített beállítással, korlátlan keverő pillanatképekkel és intuitív, testreszabható Stage-View 
 • FX beállítás-vezérlés, FX némítás és koppintási tempó gombok 
 • Lábkapcsoló bemenet az FX némítás / érintés tempó vagy előre beállított fel / le funkciók vezérléséhez 
 • Az opcionális mikrofonállvány lehetővé teszi a keverő teljesítményének elérhet?ségének elérését (a FLOW CLIP vagy a P16-MB nem tartozék) 
 • USB-áramellátás hálózati adapterről (tartozék) vagy tápegységről (nem tartozék)


Részletes leírás >>

89 900 Ft


Nincs készleten, rendelhető

Hívd a 06(30)2000 204 telefonszámot, és azonnal megmondjuk mikor lesz újra raktáron.

Fizetési lehetőségek:

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással fizethet.
Internetes vásárláskor lehetősége van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendelés esetén a futárnak csak készpénzzel fizethet.

Kosárba rakom

HASONLÓ TERMÉKEINK:

Melyik termékre cserélnéd?

{{ termek.gyartoNev }}
{{ termek.tipus }}
{{ termek.meghatarozas }}
{{ termek.csomagAr }} Ft {{ termek.listaar }} Ft
Kiválasztás

CSOMAGAJÁNLATAINK:

Készítsd el
saját csomagodat!
Az összeállított csomagod ára:
Ft
A csomagod
Ft kedvezményt
tartalmaz.
Kosárba rakom

Behringer

Flow 8 Digitális keverő

89 900 Ft

Adj hozzá akár 4 extra kiegészítőt!
Kiveszem a csomagból

{{ termek.gyartoNev }}

{{ termek.tipus }}

{{ termek.csomagAr }} Ft {{ termek.listaar }} Ft

Válassz kiegészítőt!
Belerakom a csomagba
Nem pont erre gondoltam

{{ termek.gyartoNev }}

{{ termek.tipus }}

{{ termek.csomagAr }} Ft {{ termek.listaar }} Ft

{{ termek.gyartoNev }}

{{ termek.tipus }}

{{ termek.csomagAr }} Ft {{ termek.listaar }} Ft

TERMÉKLEÍRÁS:

DIGITÁLIS KEVERÉS AZ EGYSZERŰSÉGGEL

A digitális keverők stúdióminőségű feldolgozást, legmagasabb hűséget, az összes beállítás teljes felidézését és akár távvezérlést is kínálnak. Ezek rendkívül vonzó tulajdonságok, de mindegyiknek költsége van - nagyobb fizikai mérettel, összetettebb működéssel, amely legalább bizonyos fokú audiotechnikai oktatást igényel.

A Behringer által az évek során felépített milliónyi analóg kis formátumú keverő egyértelműen elmondja, hogy sok felhasználónak szüksége van egy kompakt, megfizethető, megbízható és könnyen kezelhető keverőre.

A tipikus alkalmazásoknak gyakran csak egy maroknyi forrás szintjét kell egyensúlyba hozniuk. Tehát miért bonyolítja a dolgokat a kelleténél bonyolultabbá? Itt az ideje valami valóban újnak, amely modern funkciókat és munkafolyamatokat kínál mindenki számára egyszerű és könnyű formában - itt az ideje a FLOW 8 digitális keverésének.

EZ-GAIN ASSZISZTÁLT GAIN STAGING

Hallottál már valakit, aki azt mondta: "Figyelned kell a nyereség színpadra állítására"? Tudja, miről szól a ?nyereségszerkezet?? Ha tiszta és egészséges, alacsony zajszintű és alacsony harmonikus torzítású jelek érdekelnek, akkor az előerősítő megfelelő erősítésének beállítása a legfontosabb. Meghatározza az erősítés mértékét, amelyet egy jel kap, amikor belép a keverőbe. Mivel a forrásjelek bármi lehetnek, a pergődob erős ütésétől kezdve a méhek finom zümmögéséig, nincs egyetlen nyereség, amely minden lehetséges célnak megfelel.

Az erősítés fokozata mindig kompromisszum, és a megfelelő megtalálásához vagy tapasztalat és műszaki ismeretek, vagy az új FLOW 8 EZ-GAIN funkció szükséges. A funkció egyszerre figyelheti az egyik vagy az összes csatorna jelét, amíg úgy gondolja, hogy a leghangosabb hangokat nem hallották róla. Ezután az EZ GAIN automatikusan beállítja a csatornaerősítést az optimális magassághoz.

Ja, az EZ GAIN automatikusan bekapcsolja a 48 V-os fantomellátást a mikrofon bemeneteiben 1/2, ha nem érkezik jel, hátha elfelejtette ezt megtenni. Újra kikapcsolja, ha még nem érkezik jel.

TELJES ALKALMAZÁS TÁVIRÁNYÍTÓ

Valljuk be, hogy a kis keverőket gyakrabban helyezik el ott, ahol a kábelek végződnek, nem pedig olyan helyzetben, ahol ez lenne a leghasznosabb a keverék vezérléséhez. Előfordulhat, hogy ki kell nyújtania a szintek szabályozásához, vagy el kell távolodnia a keverőtől annak eldöntésére, hogy az Ön beállításának a kívánt hatása van-e. Már nem!

A FLOW 8 keverők teljes távvezérlést kínálnak alapvetően bármilyen Android vagy iOS eszközről, így szabadon eljuthat oda, ahol a hang ideális bármilyen beállításhoz. Állítsa be a 9 sávos EQ-t a PA fő hangszórói számára, állítsa be a kompresszort a basszusgitárra, vagy állítsa be a színpadon a tehetségek keverékét?

TÁMOGATOTT BEÁLLÍTÁS KEZDŐKNEK

Új vagy az audio világában, és nem vagy biztos abban, hogy melyik jelet kell a különböző bemenetekre helyezni? Nem tudja, hogyan kell használni az EQ-t vagy a kompresszort dedikált jelekhez? Semmi gond, a FLOW 8 alkalmazás egyedülálló varázslóval látja el, amely lépésről lépésre elvezeti Önt a zene ragyogásához. Miután kiválasztotta a bemenet típusát, az asszisztens felajánlja Önnek az előre beállított beállításokat, és megmondja, hova csatlakoztassa a kábeleket. Ennek az innovatív funkciónak köszönhetően hozzáadhatja műszereit és mikrofonjait, bár még nem szakértő.

AZ ÖSSZES BEÁLLÍTÁS TELJES VISSZAHÍVÁSA

Az egyik napon podcastot rögzít, a másikat pedig némelyik? Több előadót kever össze ugyanazon a koncerten? Vagy általában véve - a FLOW 8 az állandó kísérője a különféle audio alkalmazásoknak, és azt szeretné, ha tökéletesen módosított előre beállított beállítás elérhető lenne másodpercek alatt. Ezután az integrált pillanatkép-könyvtár és a korlátlan pillanatfelvételek FLOW 8 alkalmazásonkénti tárolásának lehetősége azonnali, korlátlan energiát kínál. STORE, EDIT és LOAD keverő beállításai a hardveren vagy az alkalmazáson keresztül azonnal. Akár pillanatfelvételeket is indíthat egy csatlakoztatott lábkapcsolóval, hogy életre keltse teljesítményét. Míg a hardver 15 belső tárhelyet biztosít az előre beállított értékekhez, az alkalmazás korlátlan számú pillanatfelvételt képes tárolni név, dátum és idő szerint rendezve.

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG (ÚTKÖZBEN)

Két Midas mikrofon előerősítővel és belső 32 VFP-feldolgozó FLOW 8 csatlakozik az X32, X-Air és WING digitális keverőpultok sorozatához. Annak ellenére, hogy az I / O alakját és számát kifejezetten a kisebb beállításokhoz igazítják, minden egyes csatorna kristálytiszta hangot kínál, és lépést tart az ősei hangminőségével. Minden csatorna 4 sávos EQ-t, tömörítést, valamint 2 FX és 2 monitoros küldést kínál. Az összes monitor és fő busz 9 sávos EQ-val és korlátozóval rendelkezik a hangszórók váratlan hangerő-csúcsainak megakadályozására.

EZT A NAGY HANGOT KERESI?

Van visszhang, majd van REVERB. A FLOW 8 két független stúdió minőségű effektormotorral rendelkezik, amelyek mindegyike 16 előre beállított beállítással finomítja hangszereit és énekét lélegzetelállító effektusokkal és mélységgel.

12 Reverb program a nagyon rövid, de élénk Ambience-től a nagyon hosszú és sima Templom vagy Stadion szimulációig terjed. Mindegyikük kétféle ízben kapható, és bomlási idejük folyamatosan állítható. Ezen felül különféle késleltetési és modulációs effektusokat kap minden stílushoz és alkalmazáshoz.

BEÉPÍTETT BLUETOOTH STREAMING

Mivel a kompakt hangszórók uralják a fogyasztói piacot, a bluetooth az audio-összeköttetések egyik standardjává vált a fogyasztói világban. A mini-jack aljzatokat egyre inkább kicserélik, és sok okostelefonhoz és táblagéphez speciális adapterekre van szükség az analóg audio jelek kimenetéhez. Ezért a FLOW 8 integrált Bluetooth vevőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen zenélhessen az előadások között anélkül, hogy idegesítené az adaptereket, és hogy állandóan a keverőpult közelében kell lennie.

A hanglejátszáshoz szükséges BT audio csatlakozás függetlenül csatlakoztatható a FLOW 8 távoli alkalmazástól. A BT Audio lejátszása közben egy mobil eszközön a BT LE külön használható egy másik eszközön a vezérlő alkalmazáshoz, ha úgy kívánja.

FLOW 8 CLAMP OPCIÓ - EGYSZERŰ ÉS SZILÁRD

Az opcionális FLOW 8 CLAMP az eredeti TC Helicon Perform Series oldalsó sapka kialakításán alapul, egy speciális anyagot használva, amely egyesíti a rendkívüli élettartamot és a megbízható, szilárd kapcsolatot a mikrofon állvánnyal. A keverőhöz csavarozott fém konzolból és a saját műanyag részből áll, amely csavarok nélkül rögzül a mikrofon állványán. Választhatja, hogy a bilincset a szögbe szerelje 3 szögben (0 °, 15 °, 30 °), a keverő preferált helyzetétől függően.

A FLOW 8 CLAMP úgy lett kialakítva, hogy elérhetővé tegye a FLOW 8 keverőjét teljesítménye során. A színpadon egy kis klub koncert vagy egy felvételkészítés során a legjobb hely gyakran a mikrofon állványánál lesz. Ez elkerüli a felesleges kábeltelenséget, és állandóan hozzáférhetővé teszi a FLOW 8 keverő kezelőfelületét. A bilincset szabványos 5/8 ?-os mikrofonállvány-átmérőhöz (legfeljebb 16,5 mm) tervezték.

USB TÖBBCSATORNÁS INTERFÉSZ

A belső USB interfész 10 felvételi sávot és 2 további lejátszási csatornát kínál. Minden bemeneti jel külön-külön rögzíthető és utólag feldolgozható. Ezáltal a FLOW 8 az ideális partner a DAW otthoni felvételhez nulla késleltetésű figyeléssel, streaming és podcasting segítségével. Nincs szükség további USB audio interfészre. Az összes bemeneti jel és a Main stereo mix elküldhető egy Mac-, Windows- vagy Linux-rendszer audioalkalmazásaihoz felvétel, szerkesztés vagy streaming céljából.

Akár énekes, dalszerző, kis együttes, tanár vagy műsorvezető, játékos, podcaster vagy videoblogger vagy otthon produkálsz, bárban, kávézóban vagy utcán élsz, gyakorlás vagy fellépés közben? A FLOW 8 biztosítja a kifogástalan hangzást minőséget és könnyedén létrehozhat csodálatos hangot.

TOVÁBBI ADATOK :

 • Keverő típus:digitális keverő
 • Csatornák:4
 • Bemeneti csatlakozó:szimetrikus TRS, USB, USB A port, USB B port, XLR/Jack Combo
 • Kimeneti csatlakozó:fejhallgató,USB
 • Effektek:EQ
 • Szín:szürke
 • Hangszínszabályzó:4 sávos, 9 sávos
 • Speciális funkciók:Bluetooth, EQ
 • Rendkívül alacsony zajszintű, nagy magasságú digitális keverő vezeték nélküli távirányítóval 
 • FLOW alkalmazás Bluetooth távvezérléshez iOS / Android mobiltelefonokról vagy táblagépekről 
 • 60 mm-es csatornás faderek és mester rotációs vezérlés LED gallérral 
 • Az EZ-Gain funkció elemzi az alkalmazásban lévő jeleket, és automatikusan beállítja az erősítést az optimális fejtérre 
 • Két Midas mikrofon előerősítő 48 V fantomteljesítménnyel és programozható erősítéssel 
 • Két további mikrofon / vonali bemenet a kombinált XLR / TRS aljzatokon 
 • Két pár kiegyensúlyozott sztereó vonalbemenet, mindegyik Hi-Z csatlakozóval rendelkezik a gitár / basszus közvetlen csatlakoztatásához 
 • Minden csatorna 4 sávos EQ-val és kompresszorral, 2 FX és 2 monitor küldéssel, míg a monitor és a fő buszok 9 sávos EQ-val és korlátozóval rendelkeznek 
 • Két független stúdió szintű effektmotor, mindegyik 16 előre beállított beállítással, beleértve visszhangokat, késleltetési és modulációs effektusokat 
 • Beépített 10 x 2 csatornás USB számítógépes audio interfész, 48 kHz / 24 bites felbontással 
 • Bluetooth audio streaming kattintási vagy háttérsávok hozzáadásához az előadáshoz, vagy zene lejátszásához szünetben 
 • Kiegyensúlyozott fő kimenetek aranyozott XLR-en és kiegyensúlyozott monitor kimenetek 1/4 "TRS-en 
 • FLOW alkalmazás segített beállítással, korlátlan keverő pillanatképekkel és intuitív, testreszabható Stage-View 
 • FX beállítás-vezérlés, FX némítás és koppintási tempó gombok 
 • Lábkapcsoló bemenet az FX némítás / érintés tempó vagy előre beállított fel / le funkciók vezérléséhez 
 • Az opcionális mikrofonállvány lehetővé teszi a keverő teljesítményének elérhet?ségének elérését (a FLOW CLIP vagy a P16-MB nem tartozék) 
 • USB-áramellátás hálózati adapterről (tartozék) vagy tápegységről (nem tartozék)


RÉSZLETES ADATOK:

Általános

Csatornák száma:
4 csatorna

Ki/Bemenetek

Mono bemenetek:
4 mono
Mono + Sztereo Bemenetek:
4
Sztereo bemenetek:
2 sztereo
Bemeneti csatlakozók:
6.3 jack , xlr
Master kimenetek:
2 Master kimenet
Kimeneti csatlakozók:
szimmetrikus XLR , szimmetrikus JACK 6.3
Fejhallgató csatlakozója:
6,3 Jack
Csatlakozók szerelése:
kezelőfelületen , felül

Tulajdonságok

Beépített végfok adatai

Kimenetek száma:
2 kimenet
Kimeneti csatlakozók:
6.3 Jack , XLR , fejhallgató kimenet
Limiter:
peaklimiter
Kapcsolók:
ki-be

Effekt/EQ

Effektprocesszor:
van
Effektek száma:
16 effekt
Equalizer sávok:
9sávos (Grafikus) sáv
Kapcsolók:
belehallgatás (PFL / Solo)

Vizuális tulajdonságok

Kivezérlés jelző:
masteren
Kivezérlés jelző:
LCD-n

Egyéb funkciók, megj.

Extrák:
Beépített hangkártya
Leírás, haszn. ut.:
igen, idegen nyelvű

Tömeg, méret, stb

Garancia:
1 év
Színek:
sötét szürke
Áramellátás:
230V
Tápegység:
Külső tápegység
Tömeg (nettó):
2400 gramm
Méret (szé x ho x mag):
320x177x85 mm

Letölthetó dokumentumok:

Kövess minket az instagramon

Telefonszámaink:

Nyitva tartási időben:
06 (1) 332 71 05
06 (1) 222 46 66
06 (30) 200 02 04
06(30) 358 37 27

E-MAIL CÍMEINK:

Általános információk:
zajzaj.hu

Rendelésekkel kapcsolatban:
rendeleszaj.hu

Cimünk:

1066. BUDAPEST JÓKAI UTCA 11.
Pár perc sétára az Oktogontól.

NYITVA TARTÁSUNK:

Üzletünk HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG naponta 10-től 13:00-ig, 13:30-tól 18 óráig tart nyitva.