Roland A-88 - Zajáruház
×

Midi vezérlők, Billentyűs

Roland

A-88

Midi billentyűzet

Cikkszám: 702277

Bruttó darabár:

248 900 Ft

188 000 Ft

Street price

Ingyenes kiszállítás

Termékjellemzők Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika Könnyű és kompakt kivitel Egyszerű használat Két gomb, két
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

Gombok száma:
10
Sliderek száma:
2
Potméterek száma:
2
Nyomás érzékeny gombok:
0
Oktávok száma:
7
Tömeg (nettó):
3400 gramm
Tömeg (bruttó):
4000 gramm

Részletes leírás:

Termékjellemzők
  • Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika
  • Könnyű és kompakt kivitel
  • Egyszerű használat
  • Két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő
  • Dual és Split billentyűzet funkciók
  • USB busz tápellátás (a hálózati tápellátás is támogatott)
  • Mellékelt Cakewalk SONAR LE szoftver

Hordozható vezérlő billentyűzet, koncertzongora billentéssel

88 professzionális minőségű, súlyozott billentyűvel az A-88 új alapot teremt a hordozható MIDI vezérlők körében. A Roland munkaállomásoktól és digitális zongoráktól átvett, súlyozott Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongoráknál megszokott kifinomult billentés érzetet nyújt. A prémium minőségű billentyűzet ellenére az A-88 továbbra is karcsú megjelenésű, kompakt és könnyen szállítható. Ez a legjobb választás mindazok számára, akik súlyozott billentyűzetre vágynak, de hordozható kivitelben.

Ivory Feel-G billentyűzet

A Roland méltán elismert, kiváltó-pontos progresszív kalapácsmechanikájával felvértezve, az A-88 Ivory Feel-G billentyűzete látvány és billentés tekintetében ugyan azt az esztétikát és komfortot biztosítja, mint a vezető digitális zongoráknál megszokott billentyűzetek. Ez a mechanika fejlett érzékelő technológiával készül és hasonlóan a hagyományos eleféntcsont borítású fehér billentyűkhöz, képes elnyelni az ujjak nyirkosságát.

Zeneszerzés

Az A-88 tökéletes partner és segít kiaknázni a szoftveres alapon működő digitális zongorák, szintetizátorok és hangmodulok összes lehetőségét. A hangszer befelé döntött hátlapján található csatlakozók megkönnyítik egy számítógép monitor vagy laptop kényelmes pozícionálását a zeneszerkesztéshez. Az USB tápellátás segíti az áttekinthető összeállítást, miközben a hangszeren található két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő átgondolt elhelyezése felgyorsítja és gördülékennyé teszi a munkafolyamatokat. A Function gombbal a billentyűk fölé nyomtatott további funkciók érhetőek el.

Élő előadások

 Amennyiben olyan vezérlő billentyűzetre vágyik, amelynél a koncertzongora billentés könnyű súllyal párosul, ne kutasson tovább: az A-88 az Ön hangszere. Az elegáns megjelenésű Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongorák játékérzetével vetekszik, beleértve a billentyűk ellenállásának fokozatos csökkenését az alsó regisztertől a magas tartomány irányába. A külső hangszerek gyors vezérlése érdekében az A-88 külön Dual és Split gombbal rendelkezik a layer-ek és billentyűzet zónák azonnali eléréséhez. Az A-88 vezérlői automatikusan jelölhetőek ki egy külső SuperNATURAL hangmodul (pl. INTEGRA-7) vagy szintetizátorok (pl. JUPITER-80 vagy JUPITER-50) vezérléséhez.

Az iPad használata professzionális zenei eszközként

 Az iPad zenei alkalmazások folyamatos fejlesztése professzionális vezérlő billentyűzetet kíván. Csatlakoztassa az A-88 MIDI vezérlőt az iPad-hoz* és szólaltassa meg a kedvenc, Core MIDI támogatott zenei alkalmazásait.

* Az A-88 egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!