Korg Volca Keys - Zajáruház
×

Szintetizátorok és Sampler-ek, Hangmodulok

Korg

Volca Keys

Analóg Lead Szintetizátor

Cikkszám: VolcaKeys

Bruttó darabár:

54 900 Ft


A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkev
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

Szintetizátor típusa:
Hangmodul
Hangkeltés típusa:
Analóg
Tömeg (nettó):
0. 377 gramm
Tömeg (bruttó):
0.5 gramm
Méret (szé x ho x mag):
193 x 115 x 46 mm / 7.61 x 4.54 x 1.81 inc mm

Részletes leírás:

A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkevenszer és a Volca Beats dobgép. Külön-külön vagy együttesen használva, a Volca széria igazi analóg hangzást teremt a stúdióban!

A várva várt Volca Keys új fejezetet nyit a Korg analóg szintetizátorok történetében. Kompakt mérete ellenére, erőteljes hangást lehet elérni ebből a 27 billentyűs szintetizátorból. A lehetőségek végtelenek: a 3 oszcillátorral akkordokat játszhatunk fel, a ring modulation-nel fémes hangzást érhetünk el, csak hogy néhány példát említsünk. A Voicing funkcióval pedig egyszerűen kombinálhatjuk a 3 oszcillátort, egyszerűen csak válasszuk ki a 6 kombináció egyikét: Poly, Unison, Octave, Fifth, Unison Ring, Poly Ring. Egyszerű kezelhetőségéből adódóan tökéletes kezdő felhasználók számára is, akik még a saját hangzás elérését tanulják. A Volca Keys tartalmaz egy Delay funkciót, mely elengedhetetlen a tökéletes szintetizátor hangzáshoz. Helyet kapott továbbá egy 16 step szekvenszer, melyel rögzíteni tudjuk a feljátszott hangokat. A kompakt méret, az elemmel működtethetőség és a beépített hangszóró mellett a Sync funkcióval egy órajel alá hozható a többi Volca szintetizátorral vagy kedvenc DAW-unkkal.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!