Native Instruments KOMPLETE KONTROL S49 - Zajáruház
×

Midi vezérlők, Billentyűs

Native Instruments

KOMPLETE KONTROL S49

Midi billentyű

Cikkszám: 22811

Bruttó darabár:

186 300 Ft

Kifutó széria

Ingyenes kiszállítás

A KOMPLETE HANGSZER KOMPLETE Browser és Native Map? átfordítja a KOMPLETE szoftvercsaládot egy fizikai hangszerbe Fél-súlyozott, aftertouch-os Fatar billentyűágyak - 25, 49 vagy 61 bi
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

kontroller:
igen
Gombok száma:
21
Sliderek száma:
2 touch sensitive
Potméterek száma:
8 + 1 encoder
Oktávok száma:
4
Tömeg (nettó):
5550 gramm
Tömeg (bruttó):
8000 gramm
Méret (szé x ho x mag):
274,3 x 85,8 x 837 mm

Részletes leírás:

A KOMPLETE HANGSZER

  • KOMPLETE Browser és Native Map? átfordítja a KOMPLETE szoftvercsaládot egy fizikai hangszerbe
  • Fél-súlyozott, aftertouch-os Fatar billentyűágyak - 25, 49 vagy 61 billentyűs kivitelekben
  • Az első a maga nemében: Light Guide? rendszer és egyedi "Clear View" megjelenítők!

KONTROL MINDENRE

A KOMPLETE KONTROL-lal megnyílik a KOMPLETE minden potenciálja. Érezheted, ahogy a világ egyik legfejlettebb szoftveres hangszere életre kel az ujjaid alatt - mostantól még intuitívabb, kifejezőbb, és inspirálóbb, mint valaha.


KOMPLETE BROWSER?

Keress és tölts be hangokat egy gombnyomásra - a KOMPLETE KONTROL egyetlen plug-in-ben, könnyedén kezelei a teljes KOMPLETE univerzumot, a tag-alapú keresőrendszerének köszönhetően.

  

NATIVE MAP?

Ne veszíts időt a paraméterek beállításaival, mappinggal. Native Map? technológiánk automatikusan hozzárendeli az érintés-érzékeny vezérlő gombokhoz minden egyes KOMPLETE hangszernek a legfontosabb paramétereit. Minden, amire a zenéd megfaragásához szükséges, ott van az ujjaidnál és csak a kreativitásodra vár.

LIGHT GUIDE?

Light Guide? - ez az innovatív technológiai megoldás megmutatja (színek segítségével) a fontosabb kapcsolókat és zónákat, mindezt a a teljes színskálán és a hangszerek függvényében. Például a billentyűk színe a BATTERY 4 cella színeihez automatikusan igazodik. A fények egyúttal egy felhasználási visszajelzést is biztosítanak - láthatók a skálák, az akkordok és az arpeggiók is a billyentyűk felett.

TELJESÍTMÉNYT AZ ELŐADÓNAK!

Egy gombnyomásra egy teljes akkord lejátszása vagy teljes zenei skálák leképzése a teljes billnyetyű felületre - NEM AKADÁLY! :) Alkoss dallamokat a fejlett arpeggiátorunk egy gombjának lenyomásával - mivel gyakorlati felhasználásra, élő előladásokhoz optimalizáltuk! És a hajlítás, a warpolás az automatizálás sem olyan mint régen, a teljesen egyedi és sokrétű éríntős sávoknak köszönhetően.

KOMPLET(T)-E?

A KOMPLETE KONTROL S-szériás billyentyűket a KOMPLETE 10 és KOMPLETE 10 ULTIMATE teljeskörű vezérlésére tervezték és dizájnolták a Native-nál ? ezen, nagyon hatékony eszközök rendelkezésre állnak zene szerkesztés, élő feladatkohoz és film, TV vagy akár játékok zenei háttérmunkáihoz. A billentyűk az eggyel korábbi szoftver verziókkal is kompatibilisek, mint a  KOMPLETE 9 és a KOMPLETE 9 ULTIMATE.

 

És végül mi van a dobozban?
A billentyű, tápegység, USB kábel, e-Voucher (25,00 ?, mely érvényes minden letölthető szoftverre a NI Online Shopban).

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!