Korg Volca Kick - Zajáruház
×

Szintetizátorok és Sampler-ek, Hangmodulok, Dobgépek

Korg

Volca Kick

Analóg lábdob-és basszus szintetizátor

Cikkszám: KG-VOLCAKICK

Bruttó darabár:

54 900 Ft

Bemutató darab


A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzióját tárja a felhasználó elé. A Volca Kick egy analóg lábdob szintetizátor, mely a Korg Volca család többi tagjával kieg
Bővebben..

Készlet információk Csak Demo termék van raktáron.

Készletinfo ZajÁruház

A Zaj Stúdióban azonnal átvehető 1 darab van raktáron.

Interneten leadott rendelését legkésőbb 2 napon belül kiszállítjuk.

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

Szintetizátor típusa:
Hangmodul , Dobgép
Hangkeltés típusa:
Analóg
Tömeg (nettó):
372 gramm
Tömeg (bruttó):
750 gramm
Méret (szé x ho x mag):
193 × 115 × 46 mm

Részletes leírás:

A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzióját tárja a felhasználó elé. A Volca Kick egy analóg lábdob szintetizátor, mely a Korg Volca család többi tagjával kiegészülve vagy akár önállóan is megállja a helyét a produkciós folyamatok során. A Volca Kick az MS-20 rezonáns filterét használja a szintézis során, amely lehetővé teszi a teljesen széleskörű kezelhetőséget és paraméterezhetőséget továbbá egyedi karaktert kölcsönöz az általunk kreált hangszíneknek.

Az analóg áramkör az MS-20 rezonáns szűrővel lehetővé teszi, hogy megváltoztathassuk a lábdob hangmagasságát és hosszát. A részletes modifikációk révén lehetőségünk nyílik a teljesen új lábdob hangzás kialakítására. Ezen kívül alakíthatunk még a hang burkológörbéjén is az attack és a release (decay) paraméterekkel. Ezen túlmenően rendelkezésükre áll még egy drive és egy tone potméter is, amikkel analóg torzítást adhatunk a hanghoz illetve szabályozhatjuk a lábdob magas frekvenciás összetevőit (felharmonikusait). A sokrétű funkcionalitás miatt lehetőségünk van basszus hangok megformálására is, amiket szintén a messzemenő részletességgel tudunk előállítani és szerkeszteni.

A 16 lépéses szekvenszer lehetővé teszi a gyors munkamenetet, mellyel gyorsan és könnyedén hozhatunk létre változatos dob patterneket vagy basszus futamokat. 16 szekvencia  fűzhető össze, tehát összesen 256 lépésre van lehetőség.

Az Active Step funkció lehetőséget biztosít új ritmus elemek hozzáadására illetve élő játék közben ki is vehetünk hangokat a játékunkból, illetve tetszőlegesen variálhatunk a patterneken, hogy színesebb és mozgalmasabb hanganyagot hozzunk létre.

az Accent, Slide és a Bend Reverse funkciók további beállítási lehetőségeket biztosítanak. A Touch FX kontrollerek biztosítják a magabiztos effekthasználatot és effektusokat az élő játék során, így játékunk színesebb és változatosabb lesz.

Mindezeken túl a Volca Kick rendelkezik sync csatlakozóval is, hogy összeköthessük a Volca család többi tagjával. Ezen túl midi meghajtással bármilyen DAW-val vezérelhetjük az eszközt.

Hordozhatósága és elemes táplálása révén az eszköz jól mobilizálható ez által több inspirációt és széleskörűbb felhasználást biztosít a zenészek számára.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!