Korg Volca Beats - Zajáruház
×

Szintetizátorok és Sampler-ek, Hangmodulok, Dobgépek

Korg

Volca Beats

Analóg dobszintetizátor

Cikkszám: 4959112108684VolcaBe

Bruttó darabár:

54 900 Ft

Bemutató darab


A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkev
Bővebben..

Készlet információk Csak Demo termék van raktáron.

Készletinfo ZajÁruház

A Zaj Stúdióban azonnal átvehető 1 darab van raktáron.

Interneten leadott rendelését legkésőbb 2 napon belül kiszállítjuk.

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

Szintetizátor típusa:
Hangmodul , Dobgép
Hangkeltés típusa:
Analóg
Tömeg (nettó):
372 gramm
Tömeg (bruttó):
750 gramm
Méret (szé x ho x mag):
193 × 115 × 45 mm

Részletes leírás:

A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkevenszer és a Volca Beats dobgép. Külön-külön vagy együttesen használva, a Volca széria igazi analóg hangzást teremt a stúdióban!

A Volca Beats 6 hangszert tartalmaz, melyek kihagyhatatlanok az igazi analóg ütemekből: kick, snare, hi tom, lo tom, closed hi hat és open hi hat. A standard hangzás mellett a készítők gondos figyelmet fordítottak az új, erőteljes hangásokra is. Például a 3 potméter (Pitch, Decay és Click) segítségével a kick számos variációja hozható létre: a kemény, mély hangoktól egészen a feszes dob hangokig. Továbbá a PCM hanggenerátor segítségével olyan hangokat érhetünk el, melyek nem találhatóak meg az analóg szintetizátorokon: clap, clave, agogo, crash. A PCM hanggenerátor esetében a gyártó újragondolta a 80-as évek kemény lo-fi hangzását, melyek tökéletesen párosulnak az analóg dobgép hangszereivel. Az Electribe-ből jól ismert 16 step szekvenszer kapott rajta helyet 8 memória bankkal. A kompakt méret, elemmel működtethetőség és beépített hangszórók mellett a Sync funkcióval egy órajel alá hozhatjuk a többi Volca szintetizátorral vagy kedvenc DAW-unkkal.


Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!