Korg Volca Beats - Zajáruház
×

Szintetizátorok és Sampler-ek, Hangmodulok, Dobgépek

Korg

Volca Beats

Analóg dobszintetizátor

Cikkszám: 4959112108684VolcaBe

Bruttó darabár:

54 900 Ft


A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkev
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

Szintetizátor típusa:
Hangmodul , Dobgép
Hangkeltés típusa:
Analóg
Tömeg (nettó):
372 gramm
Tömeg (bruttó):
750 gramm
Méret (szé x ho x mag):
193 × 115 × 45 mm

Részletes leírás:

A Korg Volca szériája az elektronikus zenekészítés új dimenzóját tárja a felhasználó elé. 3 különböző modell áll rendelkezésre: a Volca Keys szintetizátor, a Volca Bass basszusszkevenszer és a Volca Beats dobgép. Külön-külön vagy együttesen használva, a Volca széria igazi analóg hangzást teremt a stúdióban!

A Volca Beats 6 hangszert tartalmaz, melyek kihagyhatatlanok az igazi analóg ütemekből: kick, snare, hi tom, lo tom, closed hi hat és open hi hat. A standard hangzás mellett a készítők gondos figyelmet fordítottak az új, erőteljes hangásokra is. Például a 3 potméter (Pitch, Decay és Click) segítségével a kick számos variációja hozható létre: a kemény, mély hangoktól egészen a feszes dob hangokig. Továbbá a PCM hanggenerátor segítségével olyan hangokat érhetünk el, melyek nem találhatóak meg az analóg szintetizátorokon: clap, clave, agogo, crash. A PCM hanggenerátor esetében a gyártó újragondolta a 80-as évek kemény lo-fi hangzását, melyek tökéletesen párosulnak az analóg dobgép hangszereivel. Az Electribe-ből jól ismert 16 step szekvenszer kapott rajta helyet 8 memória bankkal. A kompakt méret, elemmel működtethetőség és beépített hangszórók mellett a Sync funkcióval egy órajel alá hozhatjuk a többi Volca szintetizátorral vagy kedvenc DAW-unkkal.


Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!