KRK Systems ERGO - Zajáruház
×

Hangkártyák, FireWire

KRK Systems

ERGO

korrekciós rendszer

Cikkszám: ERGO

Bruttó darabár:

167 000 Ft

130 000 Ft

Street price

Ingyenes kiszállítás

A KRK ERGO egy digitális analizáló és korrekciós rendszer, amely az ERGO központi egységből, egy mikrofonból és a mérést v&e
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Hangkártya

Csatlakozás típusa:
FireWire 400
Audió támogatás:
ASIO, CoreAudio
Bemenetek száma:
4 bemenet
Bemenetek:
2x Jack 6,3; 1x S/PDIF
Fantom táp:
nincs
Kimenetek száma:
2 út (sztereó)
Kimenetek:
2x Jack 6,3
AD konverter felbontása:
24 bit
Mintavételezési frekvenc.:
96 kHz
Fejhallgató csatlakozó:
6.3\" Jack

DAW kontroller

DAW kommunikáció:
MIDI
Transzport funkció:
van
Talkback funkció:
van
LCD kijelző:
igen

Egyéb adatok

Színek:
fekete
Extrák:
RoomPerfec teremkorrekciós algoritmus, tartozék mérőmikrofon
Leírás, haszn. ut.:
igen, idegen nyelvű
Tömeg (nettó):
610 gramm
Méret (szé x ho x mag):
180 * 55 * 107 mm

Részletes leírás:

A KRK ERGO egy digitális analizáló és korrekciós rendszer, amely az ERGO központi egységből, egy mikrofonból és a mérést végző szoftverből áll. Ezen három alkotóelemmel mérhetők és analizálhatók a lehallgatási környezet fázis- és frekvencia problémái. Az ERGO szabadalmaztatott algoritmusával leképzi a szoba 3D "képét", és ezután akár 1024 darab dinamikusan változó FIR szűrővel képes szabályozni a lehallgatási környezet hangképét (jellemzően a 20 - 500 Hz-es sávban, ahol a legtöbb probléma fordul elő). Az ERGO-ban alkalmazott RoomPerfect eljárás akár szűrők százait alkalmazza egy időben, nem csak pár tucatot. A technológiát a dán Lyngdorf Audio fejlesztette ki sokévnyi kutatással.

A beállítást csak egyszer kell elvégezni, ehhez a hozzá adott mérőmikrofonra, valamint a PC-re és MAC-re egyaránt elérhető mérőszoftverre van szükség. Az A lehallgató helységre és monitorkészletre, valamint a B lehallgató helységre és monitorkészletre külön-külön beállítások menthetők le, így felváltva használható a munkahelyen és otthon is. Az ERGO beépített 400 MHz-es Blackfin DSP-jének köszönhetően stand-alone képes működni.

Az ERGO nem csak egy mérőrendszer, hanem sokkal több annál. 4 vagy 6 pólusú FireWire kábellel csatlakoztatva (utóbbi esetben nem szükséges a tápegység használata) használhatjuk egy remek hangkártyaként is két analóg kimenetét. Ha ragaszkodsz meglevő jelfeldolgozó egységeidhez, de a veszteséges AD-DA konverziókat el akarod kerülni, akkor adhatsz neki jelet S/PDIF-en keresztül is (pl. ProTools környezetben). Végső megoldásként pedig a két analóg bejáratot is használhatod.
A vezérlő szoftverrel be lehet állítani a mintavételi frekvenciát, valamint hogy az órajelet mihez kösse. Ha nem A vagy B, hanem A és SUB módban használod, akkor a vágási tartományt is lehet állítani (40 - 200 Hz között). Ilyenkor a középmagas sugárzókra vágott jelet küld.
További hasznos funkciója a nagy méretű hangerőszabályzó potméter, mely mindig kéznél van. A tekerő  hallhatóan egy nagy felbontású ellenállás hálózatot kapcsolgat digitálisan. Rendelkezésre áll továbbá egy önálló hangerőszabályzóval felvértezett fejhallgató erősítő is.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!