Allen&Heath QU 24 - Zajáruház
×

Keverők - zenekari, Digtális, Effektes, Tablettel vezérelhető, Nagy Formátumú, Digitális

Allen&Heath

QU 24

Digitális keverőpult

Cikkszám: AH-QU24

Bruttó darabár:

769 000 Ft

Street price

Ingyenes kiszállítás

A Qu-24 érintőképernyőjével, 25 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangmi
Bővebben..

Készlet információk Rendelhető

Készletinfo ZajÁruház

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Általános

Ki/Bemenetek

Bemeneti csatlakozók:
Auxok típusa:
pre
Fx-sendek típusa:
pre
Kimeneti csatlakozók:
Fejhallgató csatlakozója:
3,5 Jack
Csatlakozók szerelése:
Vca:
igen

Tulajdonságok

Potméterek típusai:
Mérőhíd:
van
Gain:
van
Fantom táp:
nincs

Beépített végfok adatai

Hídba köthető:
igen
Kimeneti csatlakozók:
Védelem:
Limiter:
Kapcsolók:

Effekt/EQ

Effektprocesszor:
van
Kapcsolók:

Vizuális tulajdonságok

Kivezérlés jelző:
Kivezérlés jelző:
Mátrix:
van
Pultvilágitás csatlakozó:
nincs

Egyéb funkciók, megj.

Leírás, haszn. ut.:
igen, magyar nyelvű

Tömeg, méret, stb

Garancia:
1 év
Színek:
Áramellátás:
Tápegység:
Külső tápegység

Részletes leírás:

A Qu-24 érintőképernyőjével, 25 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangminőséget. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik.

A Qu széria menthető/előhívható AnalogiQ előfokja PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a kiváló hangminőség érdekében. A beérkező analóg jelet egy 24bites AD átalakító fogadja, a kimeneti, szintén 24 bites DA –val együtt felsőkategóriás átalakítók, kifejezetten ehhez a feladathoz válogatva.

A 800 x 480, 16M színű érintőképernyő, a hozzá tartozó encoderrel a Qu széria lelke, gyors és könnyű hozzáférést ad a különböző beállításokhoz. A Qu-24 25 db motoros ALPS faderrel szerelt, ebből 24, 2 layerben azonnali, precíz információt ad. Master célra egy dedikált húzó került fel, ez a kiválasztott LR vagy aux mix funkció főkimeneteként funkcionál. Egy harmadik „custom” layeren saját kombinációban helyezhetünk el vegyesen bemenetet, kimenetet, effektet stb.

A Qu széria 100 scene-t tud tárolni. A Safe from Scene funkcióval „védhetjük” a hangbeállás után, újként kért konferáló mikrofont, azaz a kiválasztott csatorna az új scene-ek előhívásakor változatlan marad. De safe-be válsztható egy jól beállított grafikus EQ is.

A Qu-32 dinamikaszabályzói és effektparkja az iLive touring szériából valók. 4 sztereó effektbankot használhatunk. Ezek az effekt könyvtárak folyamatosan fejlesztődnek, az újabb firmware-ek feltelepítésével válnak elérhetővé. Az effekt visszatérők dedikált sztereó csatornák, nem fogyasztják a meglévő csatornahelyeket.

A Qu széria integrált soksávos rögzítővel rendelkezik. Felvehető 16 monó bemenet, plusz egy sztereó, ami lehet a főkimenet vagy bármelyik a 3 sztereó kimenetből. 
A visszajövő jelek hozzárendelhetőek 16 monó csatornához, és a sztereó bemenetekhez. Az interface Mac OS X alapú, azaz külön driver nem szükséges. A rögzített anyagot a legtöbb szoftver felismeri, pl. Logic, Cubase, Reaper, Pro Tools.

De elfelejthetjük a hangkártya-driver vadászatot, a beállítgatásokat, hiszen a Qu széria integrált soksávos USB rögzítője 18 sáv felvételére alkalmas, 48kHz / 24bit–en, közvetlenül egy USB HDD-re. Egy soksávos anyag rögzítése még sosem volt ennyire egyszerű.  Egy sztereó, és a 16 monó csatorna rögzíthető, majd visszajátszható. Ezeken felül rögzíthetünk pendrive-ra sztereó sávot, a főkimenetről, vagy valamelyik sztereó auxról.

A Qu-Pad iPad alkalmazás segítségével beállíthatjuk a monitorokat akár a színpadról, vagy meghallgathatjuk, korrigálhatjuk a megszólalást bárhonnan a nézőtérről, Wi-Fi kapcsolat segítségével, amit a Qu network portjára csatlakoztathatunk.

A Qu kompatibilis az ME személyi monitorrendszerrel. Az ME-1 egységeket a dSNAKE porton keresztül fűzhetjük fel a pultra. Valamennyi előadó/zenész számára egyszerűen lehetővé tehetjük a saját monitorútjának egyéni beállítását, felügyeletét.

A Qu-n megtalálhatjuk valamennyi be- és kimeneti csatlakozót, így, ha analóg csoportkábellel rendelkezünk, már minden készen is áll. De ennek az egyszerűsítésére is lehetőségünk van, ha CAT5 csoportkábelt szeretnénk használni. A  Qu dSNAKE portja összeköthető az AB168, vagy az AR2412 / AR84  Stagebox-okkal. Vagyis, lehetséges az be- és kimeneteket digitális úton a színpadról használni, míg a pult a keverőállásban lehet. A dSNAKE az Allen&Heath saját fejlesztése, az adat késése 120 méterig mindössze 105 us.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!