Allen&Heath QU 16 - Zajáruház
×

Keverők - zenekari, Digtális, Effektes, Tablettel vezérelhető, Nagy Formátumú, Digitális

Allen&Heath

QU 16

Digitális keverőpult

Cikkszám: QU16

Bruttó darabár:

538 999 Ft

Bemutató darab

Ingyenes kiszállítás

A Qu-16 érintőképernyőjével, 17 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangmi
Bővebben..

Készlet információk Csak Demo termék van raktáron.

Készletinfo ZajÁruház

A Zaj Stúdióban azonnal átvehető
1 darab van raktáron.

Interneten leadott rendelését legkésőbb 2 napon belül kiszállítjuk.

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom
Kívánságlistára Összehasonlítás

Részletes termékinformációk:

Általános

Ki/Bemenetek

Bemeneti csatlakozók:
Auxok típusa:
pre
Fx-sendek típusa:
pre
Kimeneti csatlakozók:
Fejhallgató csatlakozója:
3,5 Jack
Csatlakozók szerelése:
Vca:
igen

Tulajdonságok

Potméterek típusai:
Mérőhíd:
van
Gain:
van
Fantom táp:
nincs

Beépített végfok adatai

Hídba köthető:
igen
Kimeneti csatlakozók:
Védelem:
Limiter:
Kapcsolók:

Effekt/EQ

Effektprocesszor:
van
Kapcsolók:

Vizuális tulajdonságok

Kivezérlés jelző:
Kivezérlés jelző:
Mátrix:
van
Pultvilágitás csatlakozó:
nincs

Egyéb funkciók, megj.

Leírás, haszn. ut.:
igen, magyar nyelvű

Tömeg, méret, stb

Garancia:
1 év
Színek:
Áramellátás:
Tápegység:
Külső tápegység

Részletes leírás:

A Qu-16 érintőképernyőjével, 17 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangminőséget. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik.

A Qu széria menthető/előhívható AnalogiQ előfokja PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a kiváló hangminőség érdekében. A beérkező analóg jelet egy 24bites AD átalakító fogadja, a kimeneti, szintén 24 bites DA –val együtt felsőkategóriás átalakítók, kifejezetten ehhez a feladathoz válogatva.

A 800 x 480, 16M színű érintőképernyő, a hozzá tartozó encoderrel a Qu széria lelke, gyors és könnyű hozzáférést ad a különböző beállításokhoz. A Qu-16 17 db motoros ALPS faderrel szerelt, ebből 16, 2 layerben azonnali, precíz információt ad. Master célra egy dedikált húzó került fel, ez a kiválasztott LR vagy aux mix funkció főkimeneteként funkcionál. Egy harmadik „custom” layeren saját kombinációban helyezhetünk el vegyesen bemenetet, kimenetet, effektet stb.

A Qu széria 100 scene-t tud tárolni. A Safe from Scene funkcióval „védhetjük” a hangbeállás után, újként kért konferáló mikrofont, azaz a kiválasztott csatorna az új scene-ek előhívásakor változatlan marad. De safe-be válsztható egy jól beállított grafikus EQ is.

A Qu-32 dinamikaszabályzói és effektparkja az iLive touring szériából valók. 4 sztereó effektbankot használhatunk. Ezek az effekt könyvtárak folyamatosan fejlesztődnek, az újabb firmware-ek feltelepítésével válnak elérhetővé. Az effekt visszatérők dedikált sztereó csatornák, nem fogyasztják a meglévő csatornahelyeket.

A Qu széria integrált soksávos rögzítővel rendelkezik. Felvehető 16 monó bemenet, plusz egy sztereó, ami lehet a főkimenet vagy bármelyik a 3 sztereó kimenetből. 
A visszajövő jelek hozzárendelhetőek 16 monó csatornához, és a sztereó bemenetekhez. Az interface Mac OS X alapú, azaz külön driver nem szükséges. A rögzített anyagot a legtöbb szoftver felismeri, pl. Logic, Cubase, Reaper, Pro Tools.

De elfelejthetjük a hangkártya-driver vadászatot, a beállítgatásokat, hiszen a Qu széria integrált soksávos USB rögzítője 18 sáv felvételére alkalmas, 48kHz / 24bit–en, közvetlenül egy USB HDD-re. Egy soksávos anyag rögzítése még sosem volt ennyire egyszerű.  Egy sztereó, és a 16 monó csatorna rögzíthető, majd visszajátszható. Ezeken felül rögzíthetünk pendrive-ra sztereó sávot, a főkimenetről, vagy valamelyik sztereó auxról.

A Qu-Pad iPad alkalmazás segítségével beállíthatjuk a monitorokat akár a színpadról, vagy meghallgathatjuk, korrigálhatjuk a megszólalást bárhonnan a nézőtérről, Wi-Fi kapcsolat segítségével, amit a Qu network portjára csatlakoztathatunk.

A Qu kompatibilis az ME személyi monitorrendszerrel. Az ME-1 egységeket a dSNAKE porton keresztül fűzhetjük fel a pultra. Valamennyi előadó/zenész számára egyszerűen lehetővé tehetjük a saját monitorútjának egyéni beállítását, felügyeletét.

A Qu-n megtalálhatjuk valamennyi be- és kimeneti csatlakozót, így, ha analóg csoportkábellel rendelkezünk, már minden készen is áll. De ennek az egyszerűsítésére is lehetőségünk van, ha CAT5 csoportkábelt szeretnénk használni. A  Qu dSNAKE portja összeköthető az AB168, vagy az AR2412 / AR84  Stagebox-okkal. Vagyis, lehetséges az be- és kimeneteket digitális úton a színpadról használni, míg a pult a keverőállásban lehet. A dSNAKE az Allen&Heath saját fejlesztése, az adat késése 120 méterig mindössze 105 us.

Kövesd a zaj_studio profilját az Instagramon is!