Korg MicroKEY 25 Air - Zajáruház
×

Stúdiótechnika / Midi vezérlők

Korg

MicroKEY 25 Air

Midi billentyű

Cikkszám: KG-MKEY25

Ár érdekődésre

Új termék


Ez a billentyűzet a jatékélmény megtartása végett gondosan lett megtervezve és kialakítva. A billentyűk méretezése az optimális játszhatóság szempontjai szerint történt, így segíts
Bővebben..

Készlet információk A termék nincs raktáron.

Készletinfo ZajÁruház

Nincs raktáron.

Szállítási idővel kapcsolatban keress fel minket. Elérhetőségeink

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kívánságlistára

Részletes termékinformációk:

Tulajdonságok

kontroller:
igen
Gombok száma:
4
Nyomás érzékeny gombok:
25
Oktávok száma:
2
Kimeneti csatlakozók:
USB
Egyéb:
Rendszerkövetelmények: Mac Apple Macintosh USB porttal, Mac OS X, vagy Apple Macintosh Intel, PowerPC, Támogatott operációs rendszer:Mac OS X10.4, vagy ezt követő verzió Windows PC USB porttal, Windows XP/ Vista/7 (Intel USB chipset ajánlott) Támogatott operációs rendszer: Windows XP SP3 (32bit), Windows Vista SP2 32bit, 64bit) vagy Windows 7 (32bit, 64bit)
Tömeg (nettó):
670 gramm
Tömeg (bruttó):
1200 gramm
Méret (szé x ho x mag):
395 x 131 x 52 mm

Részletes leírás:

Ez a billentyűzet a jatékélmény megtartása végett gondosan lett megtervezve és kialakítva. A billentyűk méretezése az optimális játszhatóság szempontjai szerint történt, így segítségével könnyen játszhatunk akkordokat, gyors frázisokat. A microKEY akkurátusan továbbítja játékunk dinamikáját bármely  software plugin felé. A microKEY négy oktávnyi tartomány elérését teszi lehetővé mindkét irányban. A Key Transpose segítségével minden leütés könynyen elérhető. Az oktáv váltó és a transzponáló gombok együttes használatával a teljes MIDI leütés tartomány elérhető. A játék komplexitása tovább fokozható a Pitch Bend és a modulációs kerekekkel. A microKEY USB hubként is működik, hála két beépített USB portjának. Ily módon további USB-s eszközökkel fűzhetjük sorba, kiegészítve ezzel eszközarzenálunkat. Az ingyenes  KORG KONTROL Editor letöltésével  könnyedén beilleszthető a microKEY az adott felhasználói környezetbe - a billentyűzet nyomásérzékenysége nyolc fokozatban állítható, továbbá a Pitch Bend és modulációs kerekek minimális és maximális 'control change' értéke is megadható a software segítségével. 25 mini billentyű; Natural Touch, nyomásérzékeny, Pitch bend kerék, modulációs kerék; oktáv fel, oktáv le kontrollerek, USB Type A (x 2), USB Type B (x1) csatlakozók, USB bus tápellátás ( < 500mA tápfelvétel), Tartozék USB kábel, a microKEY 37 nyomásérzékeny mini billentyűje megegyezik a microKORG XL-en és a microSTATION-ön található billentyűkkel.

Írakozz fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb híreink eljussanak hozzád!

E-mail címed: