Allen&Heath QU 16 - Zajáruház
×

Hangtechnika / Keverők - zenekari

Allen&Heath

QU 16

Digitális keverőpult

Cikkszám: QU16

Bruttó darabár:

579 001 Ft

Bemutató darab

Ingyenes kiszállítás

A Qu-16 érintőképernyőjével, 17 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangmi
Bővebben..

Készlet információk Csak Demo termék van raktáron.

Készletinfo ZajÁruház

A Zaj Stúdióban azonnal átvehető 1 darab van raktáron.

Interneten leadott rendelését legkésőbb 2 napon belül kiszállítjuk.

Fizetési lehetőségek

Személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával avagy előzetes egyeztetés után előre utalással.

Internetes vásárláskor lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy utánvétes rendeléskor a futárnak kizárólag készpénzzel fizethet.

CIB kártya logók
Kosárba rakom Kívánságlistára

Részletes termékinformációk:

Általános

Csatornák száma:
csatorna

Ki/Bemenetek

Mono bemenetek:
mono
Mono + Sztereo Bemenetek:
Sztereo bemenetek:
sztereo
Bemeneti csatlakozók:
-
Auxok száma:
aux
Auxok típusa:
pre
Kapcsolható aux:
aux
Fx-sendek száma:
fx-send
Fx-sendek típusa:
pre
Direct outok száma:
directout
Master kimenetek:
Master kimenet
Kimeneti csatlakozók:
-
Fejhallgató csatlakozója:
3,5 Jack
Csatlakozók szerelése:
-
Insert csatornaszám:
insert
Vca:
igen

Tulajdonságok

Potméterek típusai:
-
Groupok száma:
group
Csúszópotméter hossza:
mm
Mérőhíd:
van
Gain:
van
Gain tartomány:
dB
Fantom táp:
nincs
Bemeneti impedancia:
Ohm
Kimeneti impedancia:
Ohm
Frekvencia átvitel +-3 dB:
Hz
Jel-zaj viszony:
dB
Torzítás:
%

Beépített végfok adatai

Csat. teljesítmény @ 2Ohm:
W
Csat. teljesítmény @ 4Ohm:
W
Csat. teljesítmény @ 8Ohm:
W
Min. impedancia / csat.:
Ohm
Hídba köthető:
igen
Kimenetek száma:
kimenet
Kimeneti csatlakozók:
-
Védelem:
-
Limiter:
-
Kapcsolók:
-

Effekt/EQ

Effektprocesszor:
van
Effektek száma:
effekt
Effektutak szám:
effektút
Equalizer sávok:
sáv
EQ vágási pontok:
EQ vágási tartomány:
dB
Kapcsolók:
-

Vizuális tulajdonságok

Kivezérlés jelző:
-
Kivezérlés jelző:
-
Lcd funkciói:
Mátrix:
van
Sorok:
db
Oszlopok:
db
Pultvilágitás csatlakozó:
nincs

Egyéb funkciók, megj.

Extrák:
Leírás, haszn. ut.:
igen, magyar nyelvű

Tömeg, méret, stb

Garancia:
1 év
Színek:
-
Áramellátás:
-
Tápegység:
Külső tápegység
Teljesítmény felvétel:
W
Tömeg (nettó):
gramm
Tömeg (bruttó):
gramm
Méret (szé x ho x mag):
mm

Részletes leírás:

A Qu-16 érintőképernyőjével, 17 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangminőséget. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik.

A Qu széria menthető/előhívható AnalogiQ előfokja PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a kiváló hangminőség érdekében. A beérkező analóg jelet egy 24bites AD átalakító fogadja, a kimeneti, szintén 24 bites DA –val együtt felsőkategóriás átalakítók, kifejezetten ehhez a feladathoz válogatva.

A 800 x 480, 16M színű érintőképernyő, a hozzá tartozó encoderrel a Qu széria lelke, gyors és könnyű hozzáférést ad a különböző beállításokhoz. A Qu-16 17 db motoros ALPS faderrel szerelt, ebből 16, 2 layerben azonnali, precíz információt ad. Master célra egy dedikált húzó került fel, ez a kiválasztott LR vagy aux mix funkció főkimeneteként funkcionál. Egy harmadik „custom” layeren saját kombinációban helyezhetünk el vegyesen bemenetet, kimenetet, effektet stb.

A Qu széria 100 scene-t tud tárolni. A Safe from Scene funkcióval „védhetjük” a hangbeállás után, újként kért konferáló mikrofont, azaz a kiválasztott csatorna az új scene-ek előhívásakor változatlan marad. De safe-be válsztható egy jól beállított grafikus EQ is.

A Qu-32 dinamikaszabályzói és effektparkja az iLive touring szériából valók. 4 sztereó effektbankot használhatunk. Ezek az effekt könyvtárak folyamatosan fejlesztődnek, az újabb firmware-ek feltelepítésével válnak elérhetővé. Az effekt visszatérők dedikált sztereó csatornák, nem fogyasztják a meglévő csatornahelyeket.

A Qu széria integrált soksávos rögzítővel rendelkezik. Felvehető 16 monó bemenet, plusz egy sztereó, ami lehet a főkimenet vagy bármelyik a 3 sztereó kimenetből. 
A visszajövő jelek hozzárendelhetőek 16 monó csatornához, és a sztereó bemenetekhez. Az interface Mac OS X alapú, azaz külön driver nem szükséges. A rögzített anyagot a legtöbb szoftver felismeri, pl. Logic, Cubase, Reaper, Pro Tools.

De elfelejthetjük a hangkártya-driver vadászatot, a beállítgatásokat, hiszen a Qu széria integrált soksávos USB rögzítője 18 sáv felvételére alkalmas, 48kHz / 24bit–en, közvetlenül egy USB HDD-re. Egy soksávos anyag rögzítése még sosem volt ennyire egyszerű.  Egy sztereó, és a 16 monó csatorna rögzíthető, majd visszajátszható. Ezeken felül rögzíthetünk pendrive-ra sztereó sávot, a főkimenetről, vagy valamelyik sztereó auxról.

A Qu-Pad iPad alkalmazás segítségével beállíthatjuk a monitorokat akár a színpadról, vagy meghallgathatjuk, korrigálhatjuk a megszólalást bárhonnan a nézőtérről, Wi-Fi kapcsolat segítségével, amit a Qu network portjára csatlakoztathatunk.

A Qu kompatibilis az ME személyi monitorrendszerrel. Az ME-1 egységeket a dSNAKE porton keresztül fűzhetjük fel a pultra. Valamennyi előadó/zenész számára egyszerűen lehetővé tehetjük a saját monitorútjának egyéni beállítását, felügyeletét.

A Qu-n megtalálhatjuk valamennyi be- és kimeneti csatlakozót, így, ha analóg csoportkábellel rendelkezünk, már minden készen is áll. De ennek az egyszerűsítésére is lehetőségünk van, ha CAT5 csoportkábelt szeretnénk használni. A  Qu dSNAKE portja összeköthető az AB168, vagy az AR2412 / AR84  Stagebox-okkal. Vagyis, lehetséges az be- és kimeneteket digitális úton a színpadról használni, míg a pult a keverőállásban lehet. A dSNAKE az Allen&Heath saját fejlesztése, az adat késése 120 méterig mindössze 105 us.

Írakozz fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb híreink eljussanak hozzád!

E-mail címed: